Søkemotoroptimalisering

God søkemotoroptimalisering er avgjørende for at akkurat din nettside skal klatre til topps på Googles søkeresultater. Vi har god erfaring innen SEO og hjelper deg med å optimalisere dette på ditt nettsted.

Søkemotoroptimalisering fra Naarte

Hvordan rangere som nummer én?

Alt handler om nøkkelord og hva du ønsker å rangere innen. Noen søkeord har svært høy konkurranse og noen har liten konkurranse. Søkeord med høy konkurranse krever mye innsats for å rangere høyt innen og da kan ofte løsningen heller være å bruke noe som kalles lange søkeord.

Om vi for eksempel tar søkeordet "hudpleie" som er et ord med høy konkurranse. Gjennomsnittlig søkes det på Google et sted mellom 1.000 og 10.000 ganger på dette ordet per måned. For å havne på toppen av resultatet kan du enten betale ca 28 kr per besøkende du får fra Google, eller du kan gjør en omfattende søkemotoroptimalisering.

Siden konkurransen er stor innen dette søkeordet kreves det mye jobb og mye tålmodighet. Ofte tar det flere måneder for å se resultatet av søkemotoroptimalisering.

Ligger hudpleiesalongen din på Majorstuen er det bedre å satse på søkeordet "hudpleie majorstuen". Dette er et søkeord med medium konkurranse og det søkes på Google et sted mellom 100 og 1.000 ganger i løpet av en måned. Får du 1.000 stk til din hjemmeside fra Google som er interessert i "hudpleie majorstua" er det stor sjanse for at mange av de ønsker å booke tid hos deg.

Søkeordet "hudpleie majorstuen" er selvsagt bare et eksempel, men det er et godt bevis på at det er viktig å gjør god research når det kommer til hvordan man bygger opp en hjemmeside. Når vi i Naarte setter opp hjemmesiden deres har vi alltid dette i tankene. Vi hjelper deg med råd og tips til hva du selv kan gjør, eller du kan la oss gjør jobben.

Trenger du lokal søkemotoroptimalisering for en spesifikk by? Sjekk ut f.eks vår side for Søkemotoroptimalisering i Drammen.

Hva annet kan jeg gjør?

Det er en rekke faktorer som spiller inn på om hjemmesiden din vil rangere høyt. To viktige faktorer er at hjemmesiden din må være rask og at den må være tilpasset mobiltelefoner og store PC-skjermer (Også kjent som responsivt design).

Kanskje er bedriften din liten og du ønsker å vite litt mer om søkemotoroptimalisering for små bedrifter? Dette kan vi i Naarte hjelpe deg med!

Dersom du ønsker mer informasjon om hva du kan gjør for å rangere bedre på Google kan du kontakt oss for en SEO analyse.

Uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende tilbud på søkemotoroptimalisering eller for å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.