SEO analyse

Vi kan utføre SEO analyse av hjemmesiden din. Alt fra teknisk analyse, til innholdsvurdering, mobilvennlighet, ytelse og konkurranseanalyse. Fra oss får du en detaljert rapport med all info vi finner, samt råd til hva du trenger å iverksette.

SEO analyse fra Naarte

Hvorfor trenger jeg en SEO analyse?

En SEO (søkemotoroptimalisering) analyse er svært viktig om du ønsker å lykkes på nett. Det er ikke lenger bare én faktor som spiller inn på om du vil rangere godt eller ikke. Det er ofte en hel rekke ting som spiller inn. En avansert SEO analyse kan avdekke ulike feil og mangler, og rapporten som du vil få fra analysen vi utfører vil inneholde flere tiltak som du burde fokusere på.

For eksempel kan du ha en hjemmeside som har mye og nyttig informasjon. Dette er noe av det Google tar mest høyde for når det kommer til rangering, men det hjelper ikke så mye om det er vanskelig å bruke hjemmesiden din, om den laster tregt eller om den ikke er tilpasset mobiltelefoner. Da er det flere faktorer som spiller inn og kan gjør at du rangerer dårligere. Derfor er det viktig å få en rapport som kan hjelpe deg til hva som burde gjøres.

Så mye som 9 av 10 bruker Google sin søkemotor for å finne informasjon på nett. Det sier litt om hvor mange besøkende du kan få om du havner høyt oppe i søkeresultatet. Havner du langt nede vil du nok ikke få mange besøkende for færre en 3% vil klikke seg videre til side to av søkeresultatet.

Ulike typer SEO analyser

Det er flere ulike deler av en hjemmeside som burde analyseres for det er mye mer enn bare hvordan hjemmesiden er satt opp teknisk som er viktig å tenke på. Vi kan sjekke innhold, mobilvennlighet, sosiale aktiviteter, hastighet, struktur og mye mer,

Med en komplett hjemmeside fra oss får du en hjemmeside som er satt opp for å følge Google's standarder. Dette er bare grunnleggende av det som trengs for å rangere bra. Ønsker du mer enn bare det grunnleggende hjelper vi deg gjerne med noen små tiltak som du kan gjør for å øke sjansen for å rangere bedre i søkeresultatene.

Trenger du lokal søkemotoroptimalisering for en spesifikk by? Sjekk ut f.eks vår side for Søkemotoroptimalisering i Trondheim.

Hvilke verktøy bruker vi?

Vi bruker en rekke ulike verktøy for å få en kjapp og god oversikt over ulike elementer på hjemmesiden din. Blant annet bruker vi SEO Analyzer fra Neil Patel og et program som heter Sitechecker. Vi bruker også noe som heter What's my SERP. Dette er gode verktøy som hjelper oss langt på vei. Men for å få et så godt som mulig oversiktsbilde over situasjonen slik den er i dag og hvilke tiltak som burde prioriteres, så bruker vi god tid på å gå over hjemmesiden manuelt for å sjekke en rekke ting.

Uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende tilbud på SEO analyse eller for å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.