SEO for små bedrifter

Vi kan hjelpe både små og store bedrifter med søkemotoroptimalisering. Det kan være stor forskjell på fremgangsmåten, men vi kan mange smarte triks.

SEO analyse fra Naarte

Trenger jeg å tenke på SEO?

Enten bedriften din er liten eller stor, så kan søkemotoroptimalisering av hjemmesiden deres hjelpe til å øke antall besøkende. Antall besøkende gir økt salg. Det er stor forskjell på hvordan du går frem om du skal optimalisere en liten hjemmeside enn en stor hjemmeside. Vi har mye erfaring og hjelper deg gjerne.

Hva er spesielt for små bedrifter?

Små bedrifter har gjerne ikke så høyt markedsføringsbudsjett, en hjemmeside med lite innhold eller kanskje hjemmesiden er ny? Dette er typiske ting små bedrifter støter på, og uten å kunne en del om søkemotoroptimalisering er det vanskelig å rangere høyt i søkemotorer som f.eks Google.

Noe av det viktigste å vite er at det er ofte veldig vanskelig å rangere høyt. Spesielt for det man aller helst ønsker å rangere høyt for. Derfor er det viktig å legge en strategi for lignende innhold man mye enklere kan rangere høyt for.

SEO analyse

Vi kan utføre SEO analyse av hjemmesiden din. Alt fra teknisk analyse, til innholdsvurdering, mobilvennlighet, ytelse og konkurranseanalyse. Fra oss får du en detaljert rapport med all info vi finner, samt råd til hva du trenger å iverksette.

Uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende tilbud på søkemotoroptimalisering eller for å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.