Komplett hjemmeside

Vi tilbyr alt fra enkle nettsider til komplekse nettbutikker. Vi har kunnskapen og erfaringen til å skape en funksjonell og elegant nettside slik at din bedrift viser seg fra sin beste side. Alle våre nettsider blir levert tilpasset mobil, nettbrett og pc for en optimal brukeropplevelse.

Komplett hjemmeside fra Naarte Wordpress hjemmeside fra Naarte

Oppdater innholdet selv. Kjapt og enkelt.

Vi bygger alle hjemmesidene i en brukervennlig publiseringsløsning som heter WordPress. WordPress brukes allerede på over 60 millioner hjemmesider rundt omkring i verden.

WordPress er svært enkel i bruk når det kommer til endring av alt innhold på hjemmesiden. Wordpress er veldig dynamisk og det gjør at vi kan bygge en perfekt hjemmeside for din bedrift. Vi bygger alle hjemmesidene med et responsivt design slik at de passer til både mobiler, nettbrett og PC.

Søkemotoroptimalisert

Våre komplette hjemmesider leveres med topp on-site søkemotoroptimalisering fra vår side. Det vil si at koden er strukturert slik at søkemotorer som for eksempel Google enklest mulig skal skjønne hvordan innholdet er bygget opp.

Vi kommer også med tips til hvordan du selv kan skrive tekster og legge ut innhold i etterkant for å øke sjansen for at du havner høyere oppe i søkeresultatet hos søkemotorene.

Alle våre hjemmesider vil også bli levert med gratis sikkerhetssertifikat som kan hjelpe deg å nå ennå høyere i Google's søkeresultater.

Nettbutikk

Som leverandør av komplette hjemmesider kan vi også levere nettbutikker. Vi bruker en løsning som heter WooCommerce. Dette er en kjent nettbutikkløsning som brukes av millioner av nettbutikker over hele verden. WooCommerce integreres i WordPress slik at du kan styre alt av innhold på hjemmesiden din og alt som har med nettbutikken din på ett og samme sted.

Personvern

GDPR (General Data Protection Regulation), eller Personvernforordningen som den heter på Norsk, er et sett med regler alle hjemmesider skal følge. Når vi setter opp hjemmesiden for deg så sørger vi for at alle de reglene følges. Vi vil også rettlede deg om det er ting du lurer på.

Universell utforming

Siden 1. juli 2014 har alle nye hjemmesider måtte følge krav for universell utforming. Dette er krav som skal gjør at alle som besøker hjemmesiden din skal få en god brukeropplevelse. Tekster skal være enkle å se for de med dårlig syn, blinde skal kunne vite hva som er på et bilde, man skal kunne bruke hjemmesiden med bare tastaturet og mye mer. Ønsker du å lese mer om hva universell utforming er så kan du lese det her på Difi sine hjemmesider.

Drift og backup av hjemmesiden

Alle hjemmesider vi i Naarte leverer blir trygt lagret på våre servere som har 99.99% oppetid. Vi oppdaterer alltid til nyeste versjon av våre servere slik at din hjemmesiden skal være så trygg som mulig. Vi overvåker alt som skjer på serverene våre slik at vi kjappest mulig kan rette opp i ting om det skulle skje noe.

En gang i døgnet tar vi backup av hele hjemmesiden din slik at om det skulle skje et uhell, så har vi alltid en fersk backup som kan hentes frem igjen.

Uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende tilbud på en komplett hjemmeside.