Hjemmeside med WordPress

WordPress er kjapp, enkel i bruk og nøye testet. Over 60 millioner hjemmesider bruker WordPress over hele verden, både store og små.

Hjemmeside med Wordpress fra Naarte

Hva er WordPress?

WordPress er en publiseringsløsning som er en del av hjemmesiden din hvor du kan logge inn og endre på alt av innhold selv. Det kan være alt fra innholdet på en av undersidene dine, til nyhetsartikler og produkter i nettbutikken. Det er like enkelt å endre eller legge til innhold som det er å bruke Microsoft Word.

Hvilke fordeler har WordPress?

WordPress er en løsning som er brukt på over 60 millioner hjemmesider. Dette gjør at det er mange som er involert i løsningen og bidrar til at den bare blir bedre og bedre. Funksjonaliten blir nøye testet før det lanseres, slik at brukervenligheten og sikkerheten skal være på topp.

En hjemmeside med WordPress kan inneholde alt fra bare noen enkle informasjonssider, til blogg, nettbutikk og alt du måttte ønske deg. WordPress er veldig dynamisk, og det gjør at vi kan bygge fantastiske hjemmesider for din bedrift.

Søkemotoroptimalisering

WordPress er en kjempegod løsning når det kommer til søkemotoroptimalisering. Vi i Naarte setter opp hjemmesiden din slik at den følger alle anbefalinger og standarder fra Google, og WordPress har innebygget funksjonalitet for å hjelpe deg å skrive søkemotoroptimaliserte tekster. Dette er en god kombinasjon som gjør du øker sjansen for å havne høyere i søkeresultater.

WordPress med nettbutikk

WordPress gjør det mulig å bygge en hjemmeside med utrolig mye funksjonalitet, blant annet kan man integrere ulike nettbutikkøsninger. Vi bruker en nettbutikkløsning som heter WooCommerce som er en løsning som er brukt av mange millioner nettbutikker.

WooCommerce integreres direkte i WordPress slik at du kan styre alt av innhold på hjemmesiden din samt alt som har med nettbutikken din, på ett og samme sted.

Hvem bruker WordPress?

Det er over 15 år siden første versjon av WordPress ble lansert, og nå brukes det av både små og store bedrifter over hele verden. Blant de største finner du blant annet New York Times, Forbes og CNN. Over 25% av alle hjemmesider i verden bruker WordPress for å publisere innhold.

Uforpliktende tilbud

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende tilbud på komplett hjemmeside med WordPress.