Applikasjonsutvikling

Utvikling av mobilapper blir stadig mer populært. Vi har erfaring med mobilapplikasjonsutvikling helt tilbake fra 2011 og kan levere apper til både Android og iOS. Vi streber etter å levere apper som oppfyller både dine forventninger og dine kunders.

Applikasjonsutvikling fra Naarte

Trenger jeg både hjemmeside og applikasjon?

Det er i utgangspunktet stor forskjell på hva bruken av en applikasjon er ment for i forhold til en hjemmeside. Med en applikasjon kan man få mye bedre ytelse og du får tilgang til mye funksjonalitet som du ikke har på en vanlig hjemmeside. Med en applikasjon kan du f.eks sende ut øyeblikkelige varsler som nyheter, viktig informasjon o.l. til alle som har lastet ned applikasjonen til sin mobil. Man får også en ny markedsplass for bedriften, nemlig App Store og Google Play.

Et av våre egne prosjekter, FinnFido, er et godt eksempel på hvordan en applikasjon var det riktige valget for nettopp den tjenesten. FinnFido er kort fortalt en applikasjon for savnede kjæledyr. Alle som har et kjæledyr på rømmen vet viktigheten av å få flest mulig med på å lete med en gang, man har ingen tid å miste. FinnFidos applikasjon sender ut øyeblikkelige varsler med viktig informasjon til alle brukere i nærområdet som har applikasjonen, på den måten kan så mange som mulig være med å lete etter "Fido" minutter etter at "Fido" rømte. Dette er et av mange eksempler på hva man ikke får til med en hjemmeside.

Koster ikke en applikasjon veldig mye?

En applikasjon for iOS og Android kan bli veldig dyrt, men ikke i alle tilfeller. Veldig mange applikasjoner kan lages med en hybridteknologi. Dette gjør at samme koden kan kjøre både på iOS og Android. Det gjør at utviklingstiden går betraktlig ned.

For en del år siden var ikke alle mobiler så raske som de er nå. Det gjorde at hybridapplikasjoner fikk et dårlig rykte på grunn av at ytelsen ikke var så bra. Animasjoner var litt hakkete og opplevelsen var ikke noe bra, slik er ikke det nå lenger. Med dagens mobiler vil en hybridapplikasjon kunne føles like god ut som en som er laget spesifikt for iOS eller Android.

Uforpliktende tilbud

Vi hjelper deg gjerne med å finne ut om din bedrift behøver en applikasjon eller om en vanlig hjemmeside er det beste valget. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.